Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιφθέγματα:Βήμα/Αρχείο 2016 - 2017»

Ετικέτα: Παράδοση μαζικού μηνύματος
Ετικέτα: Παράδοση μαζικού μηνύματος
''Posted by [[m:Special:MyLanguage/User:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] on behalf of the [[m:Special:MyLanguage/Wikimedia Foundation elections committee|Wikimedia Foundation Elections Committee]], 03:36, 7 Απριλίου 2017 (UTC) • [[m:Special:MyLanguage/Wikimedia Foundation elections/2017/Updates/Start of the 2017 Wikimedia Foundation Board of Trustees elections|{{int:please-translate}}]] • [[m:Talk:Wikimedia Foundation elections/2017|Get help]]''</div>
<!-- Το μήνυμα στάλθηκε από τον User:GVarnum-WMF@metawiki με βάση τη λίστα στην https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Global_message_delivery&oldid=16441214 -->
 
== Read-only mode for 20 to 30 minutes on 19 April and 3 May ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="el" dir="ltr"><div class="plainlinks">
 
[[:m:Special:MyLanguage/Tech/Server switch 2017|Διαβάστε αυτό το μήνυμα σε άλλη γλώσσα]] • {{int:please-translate}}
 
Το [[foundation:|Ίδρυμα Wikimedia]] θα κάνει δοκιμές στο νέο του κέντρο δεδομένων στο Ντάλας. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί ότι η Βικιπαίδεια και τα άλλα wiki του Wikimedia θα μπορούν να παραμείνουν online ακόμα και μετά από μία καταστροφή. Για να σιγουρευτούμε ότι όλα λειτουργούν, το Τμήμα Τεχνολογίας του Wikimedia πρέπει να πραγματοποιήσει μια προγραμματισμένη δοκιμή. Η δοκιμή αυτή θα δείξει αν μπορεί να γίνει εναλλαγή αξιόπιστα από το ένα κέντρο δεδομένων στο άλλο. Χρειάζονται πολλές ομάδες, τόσο για την προετοιμασία της δοκιμής, αλλά και για να είναι διαθέσιμες για να διορθώσουν τυχόν απροσδόκητα προβλήματα.
 
Οι τεχνικοί θα στρέψουν όλη την κυκλοφορία προς το νέο κέντρο δεδομένων την '''Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017'''.
Την '''Τετάρτη, 3 Μαίου''', η κυκλοφορία θα επανέλθει στο κύριο κέντρο δεδομένων.
 
Δυστυχώς, λόγω κάποιων περιορισμών του [[mw:Manual:What is MediaWiki?|MediaWiki]], δεν θα υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας λημμάτων κατά την διάρκεια των δύο αυτών αλλαγών. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, και καταβάλλουμε προσπάθειες να ελαχιστοποιηθεί στο μέλλον.
 
'''Για ένα σύντομο διάστημα, θα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα wiki, αλλά όχι να τα επεξεργαστείτε.'''
 
*Δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε λήμματα για περίπου 20 με 30 λεπτά την Τετάρτη, 19 Απριλίου και την Τετάρτη, 3 Μαίου. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στις [https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?iso=20170419T14 14:00 UTC] (15:00 BST, 16:00 CEST, 10:00 EDT, 07:00 PDT, 23:00 JST).
*Αν προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε ή να αποθηκεύσετε μια σελίδα εκείνες τις ώρες, θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος. Ελπίζουμε ότι δεν θα χαθούν επεξεργασίες εκείνη την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε. Αν δείτε το μήνυμα σφάλματος, παρακαλούμε περιμένετε να επανέλθουν όλα στο κανονικό. Τότε θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε την επεξεργασία σας. Ωστόσο προτείνουμε να κρατήσετε ένα αντίγραφο των αλλαγών σας, για κάθε ενδεχόμενο.
 
''Άλλες παρενέργειες''
 
*Οι εργασίες στο υπόβαθρο θα είναι πιο αργές και κάποιες μπορεί να ακυρωθούν. Οι κόκκινοι σύνδεσμοι πιθανώς να μην ενημερώνονται όσο γρήγορα ενημερώνονται συνήθως. Αν δημιουργήσετε μια σελίδα που ήδη συνδέεται από κάπου αλλού, ο σύνδεσμος θα παραμείνει κόκκινος για περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως. Κάποια σενάρια που κάνουν ώρα να τρέξουν θα πρέπει να εξαναγκαστούν να σταματήσουν.
*Η ανάπτυξη κώδικα θα παγώσει για τις εβδομάδες της 17ης Απριλίου 2017 και 1ης Μαίου 2017. Δεν θα αναπτυχθεί μη αναγκαίος κώδικας.
 
Αυτό το έργο ίσως αναβληθεί εάν κριθεί αναγκαίο. Μπορείτε να [[wikitech:Switch Datacenter#Schedule for 2017 switch|διαβάσετε το πρόγραμμα στο wikitech.wikimedia.org]]. Όλες οι αλλαγές θα ανακοινωθούν σε αυτό το πρόγραμμα. Θα υπάρξουν περισσότερες ειδοποιήσεις σχετικά με αυτές τις δοκιμές. '''Παρακαλούμε μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με την κοινότητά σας.''' /<span dir=ltr>[[m:User:Whatamidoing (WMF)|User:Whatamidoing (WMF)]] ([[m:User talk:Whatamidoing (WMF)|talk]])</span>
</div></div>[[Χρήστης:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Συζήτηση χρήστη:MediaWiki message delivery|συζήτηση]]) 17:34, 11 Απριλίου 2017 (UTC)
<!-- Το μήνυμα στάλθηκε από τον User:Johan (WMF)@metawiki με βάση τη λίστα στην https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Global_message_delivery&oldid=16545942 -->
475

επεξεργασίες